Wij over Ons  |   standbouw  |   fcposters  |   belettering  |  contact  |   homepage  | gallery | 

Standbouw

Beursdeelname kan een belangrijk marketinginstrument vormen. Mits goed uitgevoerd. We praten praten dan ook over iets bijzonders: 3D-communicatie

HIER EN NU

Het is hard werken tijdens zo'n beurs. Hier en nu.
De verkoopdoelen zal binnen die paar beursdagen gerealiseerd moeten worden. Dat stelt speciale eisen waaraan een stand moet voldoen. Het is tenslotte een paar dagen de ultieme werkplek. Zaken als routing, comfort maar ook aan ergenomie. Alle voorwaarden moeten aanwezig zijn om de beursbemensing optimal mogelijkheden te geven om te doen waar ze goed in zijn: Het vertegenwoordigen van hun produkt of dienst. Los van de uitsraling.

DESIGN

Als aan alle (communicatie) eisen is voldaan praten we over de uitstraling.
Die moet voldoen aan het verwachtingspatroon van de bezoeker !!
Binnen de housestyle van de onderneming ontwerpen we "het gezicht".
Iedere beurs is anders, iedere doelgroep is anders. De stand dient dan ook flexibel te zijn.

Daarom kozen wij voor systeembouw. En dan de fraaiste uitvoering: SYMA Rondo. Dit syteem hebben wij doorontwikkeld. Telkens weer. Want juist het onderscheidend vermogen is de kracht van uw aanwezigheid. Zo kunnen wij op iedere grote en op iedere lokatie komen tot verrassende resultaten.
Ons fotoarchief spreekt boekdelen.


KOSTEN

Beursdeelname kan kostbaar zijn. Wij rekenen u voor dat door onze aanpak u belangrijk kunt besparen. U koopt geen stand. U huurt en betaald alleen de gebruikte materialen.
Geen verrassingen achteraf en binnen budget !

VOORBEREIDING

Beursdeelname is een kwestie van plannen, organiseren en calculeren. Dat kost tijd. Het is niet ongebruikelijk reeds meer dan een jaar voor aanvang te starten met de voorbereidingen.
Neem dus NU contact op voor een verhelderend gesprek.

Even ruiken, even proeven. We moeten natuurlijk bij elkaar passen.